Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2012 - EL CENTRE TRAMUNTANA CELEBRA EL SEU 25è ANIVERSARI

El diumenge 10 de juny, es va celebrar el 25è aniversari de l’obertura del Centre Tramuntana i el 5è de la creació d’AFATRAM (Associació de familiars, tutors i usuaris del Centre Tramuntana), amb una jornada de portes obertes.
Durant la jornada, que va començar a les 10 del matí i va estar amenitzada pel grup de percussió Pàtitis, es va poder visitar una mostra de fotografies i un amè recorregut per l’exposició de les activitats i treballs que realitzen els usuaris del centre.
Josep López, conseller comarcal del Centre Tramuntana, va dirigir-se a tots els assistents amb un discurs en el que es van recordar totes aquelles persones que, fa 25 anys, van fer possible la creació d’un centre per a persones amb discapacitat intel·lectual al Baix Empordà, sense oblidar els reptes als que es segueix afrontant el centre a dia d’avui.
Tot seguit es va fer un dinar al pavelló d’hoquei de Palafrugell, on van assistir-hi prop de 240 persones entre usuaris i treballadors del centre, juntament amb els seus familiars i amics. Durant el dinar, els usuaris van preparar actuacions musicals i una coreografia, i es va homenatjar a Olga Porro Garcia, monitora del Taller Ocupacional  pels 25 anys  d’antiguitat al centre. I per acabar la diada, el grup Aroma Canalla va fer ballar a tots els assistents.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies