Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2020 - INAUGURACIÓ LA SANTA

Nota de premsa


El Consell Comarcal posa l’accent en les col·laboracions público- privades per sortir de la crisi


Alhora posa La Santa Market com a exemple d’esdeveniment turístic que s’ha sabut reinventar tot i la Covid19.

Divendres, 17 de juliol del 2020
La quarta edició de La Santa Market s’ha inaugurat aquest divendres amb la presència del seu Director General, Julio Rico; el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà i conseller de Turisme Xavier Dilmé i l’alcaldessa de Santa Cristina d’Aro, Ma Lourdes Fuentes.
És el primer any que el Consell Comarcal aposta per aquesta col·laboració amb l’objectiu de fomentar els valors i les singularitats de la marca Empordà, tot apostant per posar en valor emprenedors i empreses privades del territori.
L’acte d’inauguració ha començat a les 20 h i tot seguit s’han desenvolupat els parlaments. En primer lloc ha parlat el director de La Santa Julio Rico fent esment a la situació actual: “esperem que tot vagi bé i tothom sigui responsable, hem patit molt però estem molt contents de veure com La Santa és una realitat gràcies a la il·lusió que tots hem dipositat en el projecte”. Rico ha afegit que “hem aconseguit el que buscàvem al 2017, que és un projecte comú, de zona i d’entorn. Amb el Consell Comarcal hem pogut aconseguir fer un projecte de l’Empordà, de casa nostra del qual ens sentim molt orgullosos”.
Per la seva banda, el vicepresident i conseller de Turisme del Baix Empordà Xavier Dilmé ha assegurat que “ara és un moment per sumar tots plegats i col·laborar ja sigui amb altres institucions com els propis Ajuntaments, o amb empreses privades i petits emprenedors. Creiem que la col·laboració público-privada és important per dinamitzar plegats la comarca i sortir de la crisi derivada de la Covid19.”
Pel que fa la seguretat en termes sanitaris ha afegit que “la gent de l’Empordà ha fet un gran esforç reinventant-se per tirar endavant el sector turístic de la comarca. Però cal apel·lar a la responsabilitat de tots i totes i no abaixar la guàrdia”.
Després dels parlaments s’ha donat la benvinguda a un còctel per sentir a continuació a Jessica Mellado en concert.
L’edició d’enguany ha obert les portes de manera oficial a les 18 h d’aquest divendres, i permetrà gaudir d’activitats com la Festa Boho Chic, el Carnaval d’estiu o la Fira Infantil Holy Fest entre d’altres. En un exercici per adaptar-se a la situació de nova normalitat, l’experiència
musical es tradueix a l’Unplugged Music Experience 2020, amb més de 100 actuacions gratuïtes en petit format la majoria d’artistes locals d’infinitats de gèneres, i altres concerts intimistes amb artistes més reconeguts com poden ser Manu Guix, Sofía Ellar, Cepeda o Blaumut.
Aquest any La Santa Market ha ampliat els metres quadrats, ha eliminat els concerts multitudinaris i es fa un control estricte de l’aforament i les mesures d’higiene i seguretat per evitar agreujar la situació actual de la Covid19.
El Consell Comarcal del Baix Empordà serà present a l’esdeveniment, que finalitza el 31 d’agost, amb un estand que ofereix informació turística del territori, altres parades d’empreses adherides a la marca Empordà, i amb una gran varietat d’activitats per a totes les edats com poden ser exhibicions de torn, degustació d’infusions d’aromes empordaneses, o tastos de melmelades d’estiu entre d’altres.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies