Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2018- VISITA TÈCNICA A MONELLS DELS REPRESENTANTS DE LA CATALUNYA NORD PEL PROJECTE AGERMANAMENT AGROALIMENTARI

El passat divendres 13 de juliol hem rebut la visita dels representats de la Catalunya Nord, de representants del Departament d’Agricultura i de 4 escoles agràries de Catalunya en el marc del projecte Agermanament agroalimentari que es realitza per tercer any consecutiu des de la Xarxa Tràmec de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà a Monells.

El projecte Agermanament Agroalimentari està organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà amb la col·laboració de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, l’Associació CIVAM BIO 66 i l’associació de productors agroecològics la Xarxeta.

Amb aquest projecte, el Consell Comarcal del Baix Empordà està impulsant el contacte entre les escoles agràries de la Catalunya Nord i de Catalunya liderades per l’Escola Agrària de l’Empordà ubicada a Monells.

És un projecte clarament transfronterer que va més enllà de la coneixença dels diferents agents. És pretén consolidar la coneixença tot establint ponts estables de comunicació i treball conjunt, per així, enfortir les relacions, la qual cosa, permetrà posicionar l’espai transfronterer dins el mapa global dels territoris Europeus com a productor agroalimentari de qualitat.

Fruit de la trobada s’acorda realitzar la tercera trobada a la Catalunya Nord. Serà una jornada de treball entre professors de l’Espai Català Transfronterers, on la coneixença és la base de la cooperació #Espaicatalàtransfronterer

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies