Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2018- SIGNATURA CONVENI ENTRE EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ I L'EMPRESA HEBO PER CONSOLIDAR LA XARXA TRÀMEC

El passat divendres 20 de juliol a les 10.30 h es va signar conveni de Xarxa Tràmec entre el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’empresa Explotaciones Agrícoles HEBO del Grup Darnés.


La Xarxa Agroalimentària del Baix Empordà (Xarxa Tràmec) és un projecte del Consell Comarcal del Baix Empordà per consolidar el sector agroalimentari de la comarca mitjançant la cooperació pública-privada.


Des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà es pretén millorar la xarxa agroalimentària de la comarca millorant així la seva situació econòmica treballant amb cinc eixos de treball:

1. La consolidació empresarial i la comercialització, potenciant el creixement i la viabilitat de les empreses agroalimentàries de la comarca

2. La sensibilització i la informació, impulsant el consum del producte local entre les empreses i els ciutadans del Baix Empordà.

3. La formació empresarial agroalimentària, fomentant la sostenibilitat econòmica en la professionalització i el coneixement de les noves tècniques i tendències.

4. L’aliança, fent un teixit empresarial, connectat i intercomunicat, que permeti la creació d’aliances i clústers

5. La innovació i la tradició, potenciant la tradició agroalimentària, com a fonament imprescindible per continuar innovant.

Actualment la Xarxa Tràmec compta amb 29 membres: 19 empreses de la comarca, 6 entitats (IRTA, JARC, Unió de Pagesos, ...), 2 ajuntaments: l’Ajuntament de Gualta i l’Ajuntament de Palau-Sator i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies