Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2017 - EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ COL·LABORA EN EL SMARTCAT CHALLENGE

El SmartCAT Challenge és una concurs on emprenedors i PIMES poden presentar projectes que aportin solucions tecnològiques a diferents reptes de mobilitat i d’inclusió social. Durant uns mesos els participants poden desenvolupar una idea de projecte amb l’ajuda d’experts i de mentors. A finals d’any s’escolliran els projectes guanyadors. Hi ha més de 20.000€ en premis i la possibilitat de realitzar una prova pilot.

El Consell Comarcal del Baix Empordà lidera un dels reptes de mobilitat, concretament el que afecta a les zones de turisme. Els altres reptes són mobilitat urbana i mobilitat en polígons industrials. I el passat 1 de juliol va tenir lloc un Ideathon de mobilitat, jornada de treball per començar a treballar en idees de projectes i solucions als reptes proposats.

Aquest procés de registrar i proposar projectes segueix obert i es pot trobar tota la informació a https://smartcatchallenge.cat/

L’SmartCAT Challenge és una iniciativa de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya i compta amb el patrocini d’empreses importants com Microsoft, Vodafone, Cellnex, entre d’altres.

La participació en aquesta acció respon a l’objectiu del consell comarcal de cercar solucions tecnològiques que millorin la competitivitat turística de la comarca. I en el marc del projecte innovador Empordà Checkout, que rep el finançament de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, s’han previst per després de l’estiu diverses formacions relacionades amb aquesta temàtica, així com un concurs d’iniciatives innovadores per donar resposta a les problemàtiques del sector turístic, el Turistech.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies