Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2016 - EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ HA ORGANITZAT EL CONCURS 10.000 RAONS PER VISITAR EL BAIX EMPORDÀ

Tres categories: paisatge, gastronomia i experiències i un premi per cada categoria del concurs

El Consell Comarcal del Baix Empordà segueix apostant per la difusió i promoció dels recursos turístics de la comarca a les xarxes socials i per aquest motiu ha organitzat un concurs que s’anomena 10.000 raons per visitar el Baix Empordà. L’objectiu del concurs ha estat agrair els més de 10.000 seguidors que es té actualment a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram i seguir promovent els atractius turístics del Baix Empordà, especialment els atractius de la comarca vistos amb els ulls dels propis seguidors.

La durada del concurs ha estat de l’1 al 30 de juny de 2016 i ha constat de tres categories: paisatge, gastronomia i experiències.
Per participar en el concurs calia ser 'fan/seguidor' de la pàgina de Facebook de 'Baix Empordà Turisme i/o del perfil de Twitter 'baixemporda_tur' i/o del perfil d'Instagram 'VisitEmporda'.
Els seguidors d'aquestes xarxes que volien participar en el concurs havien de publicar un post al seu perfil de Facebook i/o Twitter i/o Instagram explicant un bon motiu per visitar la comarca del Baix Empordà. La publicació havia de complir aquests requisits:
- El participant havia de publicar un post que s’iniciés amb la frase 'Val la pena visitar el Baix Empordà per....'
- El participants havien de completar la frase ' 'Val la pena visitar el Baix Empordà per....', explicant un bon motiu per visitar el Baix Empordà.
- El participant havia d'acompanyar el post amb una imatge del Baix Empordà d’acord a la categoria del concurs que es presentava.
- El participant havia d'etiquetar el perfil de Baix Empordà Turisme de la xarxa on fes la seva publicació: @BaixEmpordaTurisme a Facebook; @baixemporda_tur a Twitter i @VisitEmporda a Instagram i amb l’etiqueta #10000raonspaisatge a la categoria de Paisatge, #10000raonsgastronomia a la categoria de Gastronomia i #10000raonsexperiencies a la categoria d’Experiències.
El concurs oferia tres premis; un per cada categoria:

Premi categoria Paisatge: Allotjament d’una nit per a dues persones amb esmorzar inclòs, en establiment hoteler de Platja d’Aro, ofert per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.
Premi categoria Gastronomia: Un àpat per a dues persones en un restaurant de Pals ofert per l’ajuntament de Pals, i una sortida d’Snorkeling per a dues persones a la Costa del Montgrí ofert per l’Escola Nautic & Diving i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí – l’Estartit.
Premi categoria Experiències: Un show cooking de cuina marinera per a dues persones a l’Espai del Peix de Palamós ofert per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós i el Museu de la Pesca – Espai del Peix.
Totes les imatges participants al concurs i els guanyadors es van comunicar el dia 8 de juliol als perfils i pàgines de Baix Empordà Turisme a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram i van ser els següents:

Categoria Paisatge: @ericros11
https://www.instagram.com/p/BGHv0o8iu4j/?tagged=10000raonspaisatge

Categoria Gastronomia: @youneda https://www.instagram.com/p/BGkEWWMMJxI/?tagged=10000raonsgastronomia

Categoria Experiències: @nuriassss https://www.instagram.com/p/BHMEz1YgGwt/?tagged=10000raonsexperiencies


Més informació a: http://visitemporda.com/ca/concurs

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies