Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2015 - SIS MUNICIPIS DEL BAIX EMPORDÀ PARTICIPEN AL SELFIE YOUR CITY

Els millors autoretrats a indrets emblemàtics de Palamós, Pals, Castell-Platja d’Aro, Ullastret, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro rebran un premi el proper desembre.

Els millors selfies –els populars autoretrats amb la càmera del mòbil- ja tenen premi. Per exemple, la més original i divertida autofoto al Salvament de Sant Feliu de Guíxols podrà endur-se una excursió en caiac o un bateig de submarinisme; i un bon retrat a la Llotja de Palamós, un suculent menú gastronòmic per a dues persones. Descoberta del patrimoni, diversió i promoció del territori es donen cita al concurs Selfie your City, que al Baix Empordà està impulsat per la Comissió Turística del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Per participar-hi, només cal disposar d’un telèfon intel·ligent i un compte d’Instagram. Al web www.selfieyourcity.com s’hi detallen els 45 municipis gironins que hi prenen part. Sis pertanyen al Baix Empordà: Palamós, Pals, Castell – Platja d’Aro, Ullastret, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro. A cada municipi hi ha tres indrets emblemàtics on hom ha d’intentar fer-se el selfie més divertit o artístic. Un cop penjades a la xarxa social amb les etiquetes #selfiemunicipi #SelfieYourCity #InCostaBrava #Empordà, les imatges entraran en el concurs i les tres millors de cada municipi rebran com a premi estades d’hotel, dinars o tiquets per activitats culturals i esportives.

L’acció, endegada pel Patronat de Turisme Girona-Costa Brava i pels Consells comarcals i entitats de promoció turística comarcals, busca incentivar la presència del territori a les xarxes socials, alhora que promou la descoberta –o redescoberta- dels més emblemàtics indrets de cada municipi mitjançant una activitat engrescadora tant pels residents com per als turistes. A més, s’ha buscat la màxima implicació dels establiments i productors locals a l’hora d’oferir els premis del concurs. Els participants tenen temps de penjar les seves imatges fins el novembre i al desembre cada municipi escollirà els guanyadors.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies