Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2015 - SESSIÓ DE TREBALL SOBRE PREVENCIÓ I ACTUACIONS EN INCENDIS FORESTALS AMB ELS NOUS ALCALDES DEL BAIX EMPORDÀ

La sessió de treball amb els nous alcaldes del Baix Empordà, escollits en les eleccions del 24 de maig passat, ha estat presidida per Joan Català, president en funcions del Consell Comarcal, i hi han participat Albert Ballesta, director dels Serveis Territorials d’Interior, i Miquel Calm en representació de la Diputació de Girona.

La reunió dóna continuïtat a les trobades iniciades en la legislatura passada, impulsades per la representació de la Generalitat a Girona, la Diputació i els Consells Comarcals, i ha servit per posar a disposició dels nous alcaldes la informació necessària sobre les actuacions que corresponen quan es declara una situació d’emergència per incendi i també, i molt especialment, sobre les actuacions en matèria de prevenció que garanteixin la seguretat de les persones i dels béns.

S’ha informat els alcaldes sobre els equips d’intervenció (bombers), els equips d’ordre (Mossos d’Esquadra i Policies Locals), les actuacions que els corresponen a ells en l’àmbit logístic, les funcions del centre de comandament avançat i les funcions dels diferents cossos que intervenen en una emergència, i s’ha fet especial èmfasi en els treballs realitzats per promoure les franges de protecció, per la importància que tenen com a element de prevenció.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies