Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2015 - JOAN CATALÀ ÉS ESCOLLIT PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ

Joan Català (CDC) ha estat escollit president del Consell Comarcal del Baix Empordà en el Ple de constitució que s’ha celebrat el dimecres 15 de juliol a les 12h. Català ha obtingut el suport dels consellers de CiU i del PSC-CP i, per tant, ha aconseguit la majoria absoluta per a convertir-se en el nou president del Consell Comarcal del Baix Empordà.

El nou plenari per a la legislatura 2015-2019 estarà format per les formacions de Convergència i Unió (CiU), Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal (ERC-AM), Candidatura de Progrés (PSC-CP), Candidatura d’Unitat Popular-Poble Actiu (CUP-PA), Entesa (ICV-EUiA-EPM-Barcelona en Comú-Guanyem Barcelona-E), Partit Popular (PP) i Tots per Sant Feliu (TSF).

El Ple estarà format per 33 membres: 11 consellers de CiU, 11 consellers d’ERC-AM, 6 del PSC-CP, 2 de la CUP-PA, 1 d’ICV-EUiA-EPM-Barcelona en Comú-Guanyem Barcelona-E, 1 del PP i 1 de TSF.

CiU: Joan Català, Jordi Cordón, Jaume Fontdevila, Maria Teresa Frigola, Dolors Guirado, Rufino Guirado, Magda Lupiáñez, Josep Puig, Lluís Pujol, Maria Gràcia Serrats i Jordi Soler.

ERC-AM: Martí Aldrich, Ester Bonaventura, Salvi Casas, Mercè Català, Maria Carme Güell, Xavier Lloveras, Susanna Mustera, Josep Piferrer, Marta Puig, Estel Rodríguez i Joaquim Sabrià.

PSC-CP: Òscar Aparicio, Raquel Gallego, Josep López, Mariasol Perea, Arturo Prades i Xavier Rangel.

CUP-PA: Carles Puig Madrenas i Carles Ventura Sánchez.

ICV-EUiA-EPM-Barcelona en Comú-Guanyem Barcelona-E: Pedro Torres López.

PP: Sebastián Mateo Herrero.

TSF: Carles Motas López.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies