Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2015 - CiU I PSC-CP PACTEN PER GOVERNAR AL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ

Els grups de CiU i PSC-CP del Baix Empordà han arribat a un pacte per governar el Consell Comarcal del Baix Empordà durant la legislatura 2015-2019. El pacte s’ha fet efectiu aquest divendres, 10 de juliol, a les 9 h, amb la signatura de l’acord entre ambdues formacions.

Un dels punts importants del pacte és la voluntat d’acordar un govern estable al Consell Comarcal per a tot el mandat 2015-2019, basat en la continuïtat de l’acció de govern a favor de la comarca. Això es manifesta, arrel dels bons resultats en l’administració del Consell Comarcal durant el període 2011-2015, i a la bona entesa que hi ha hagut entre les persones i els grups comarcals que han integrat el govern durant aquest període.

En l’acord s’especifica que la presidència serà per Joan Català (CDC) i s’estableixen tres vicepresidències. La primera vicepresidència serà per al socialista Òscar Aparicio (PSC-CP); la segona l’ocuparà l’alcalde de Gualta, Jaume Fontdevila (UDC); i la tercera serà per Jordi Soler (CDC), alcalde de Calonge.

Joan Català, portaveu de CiU, ha manifestat que s’ha arribat a un acord amb la formació del PSC, per tal de garantir la continuïtat en els projectes engegats i alhora, per incorporar millores en els serveis que s’ofereixen als ciutadans de la comarca.

D’altra banda, Òscar Aparicio, portaveu de PSC-CP, ha assenyalat que aquest acord garanteix l’estabilitat durant quatre anys al Consell Comarcal del Baix Empordà.

Xavier Dilmé, president d’UDC del Baix Empordà ha manifestat que la bona feina realitzada els darrers quatre anys i els resultats electorals no només permetien aquest acord, sinó que aconsellaven repetir-lo.

El Ple de constitució del nou Consell Comarcal del Baix Empordà es farà el dia 15 de juliol a les 12 h del migdia a la Sala de Plens d’aquest ens.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies