Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2015 - CAMPANYA DE RECICLATGE ALS CÀMPINGS DEL BAIX EMPORDÀ

El sector del càmping és un dels motors econòmics més importants del Baix Empordà, disposant de quasi 60.000 places a la comarca, que en els mesos de juliol i agost es pot arribar a assolir la plena ocupació.

Aquesta gran oportunitat econòmica a la comarca es tradueix, per altra banda, en un increment de més de 2.000 tones de residus municipals, que des del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb el projecte que s’ha iniciat aquest any, es pretén que es recicli la pràctica totalitat de les deixalles generades.

Els sistemes d’organització de la recollida dintre del recinte dels càmpings són diferents als establerts en els municipis, ja que els vehicles que circulen dins l’establiment han de ser de petites dimensions, la recollida pels vials interns ha de ser compatible amb els clients, els horaris són molt restrictius, etc. Per tant, cal establir sistemes compatibles per recollir separadament els residus dintre del mateix càmping de manera que puguin arribar als circuits de recollida selectiva comarcal.

Als establiments adherits se’ls hi ha facilitat tot tipus de contenidors per la separació dels residus dins dels vials del càmping, així com els del punt de traspàs, on el servei comarcal de recollida selectiva accedeix per anar, finalment, a les corresponents plantes de reciclatge.

Per incentivar als usuaris dels càmpings la separació dels residus, se’ls hi facilita un kit, que consisteix en dues bosses grogues per la recollida dels envasos, una de blava pel paper i cartró i una de verda pel vidre, juntament amb un fullet explicatiu de quin material va a cada bossa, i tot, únicament, amb fotografies per arribar a usuaris de diferents nacionalitats.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies