Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2013 - LA POMA DE RELLENO S’INCORPORA A LA MARCA DE GARANTIA ‘PRODUCTES DE L’EMPORDÀ’

La poma de relleno s’ha adherit a la marca de garantia "Productes de l’Empordà" i, de moment, seran set els productes alimentaris que aglutinarà aquest distintiu, una vegada s’hagi certificat, en breu, l’adhesió de la gamba de Palamós. Els altres són l’arròs de Pals, la botifarra dolça, els brunyols de l'Empordà, la ceba de Figueres, el recuit i la ja esmentada poma de relleno de Vilabertran.
 
La incorporació d'aquest nou producte a la marca de garantia es va presentar aquest dijous 25 de juliol a l’edifici El Centre de Vilabertran. A l’acte, hi van assistir el vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Joaquim Felip; el conseller comarcal representant a la Comissió Turística del Baix Empordà, Joan Trias, i l’alcalde de Vilabertran i diputat provincial, Martí Armadà, així com els membres de l’Associació Els Xiprers que són els promotors d’aquest nou producte. En el mateix acte es van presentar els productors de recuit que s'hi han incorporat recentment i el nou fullet promocional.
 
La marca de garantia "Productes de l'Empordà" va néixer per la voluntat que tenien els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i un col•lectiu de productors de la zona de personalitzar, distingir i reconèixer els productes propis de l'Empordà ajudant, d'aquesta manera, a la seva comercialització i venda.

Aquest distintiu va ser atorgat l'any 2003 i garanteix que tots els productes adherits siguin produïts o elaborats, transformats i envasats en el territori empordanès, i que es fan segons les seves tradicions. Val a dir que els productors han de passar periòdicament els controls d'un laboratori alimentari que s'encarrega de certificar la qualitat en les diferents fases del producte.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies