Contacte
Protecció Civil

Contacte: Alícia Flores

c/ Tarongers, 12

17100 - La Bisbal d'Empordà

Telèfon 972642310 (ext.291)

e-mail: aflores@baixemporda.catJULIOL 2013 - INFORMACIÓ SOBRE LA CAMPANYA DE PREVENCIÓ D'INCENDIS FORESTALS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ( 01/07/2013 )

Atesa l’època de l’any en què som, és convenient extremar les precaucions davant l’amenaça que els incendis forestals representen per a la població i per al nostre entorn.

Per això cal tenir present les precaucions i els consells de protecció civil davant del risc d’incendis forestals. Un any més, la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya fa difusió d’aquests consells a través del web del Departament d’Interior: http://www.gencat.cat/interior/incendisforestals. Podeu trobar-hi, entre d’altres, un pòster i un díptic multilingüe amb els consells d’autoprotecció en català, castellà, anglès i francès, i la guia per a les urbanitzacions i cases aïllades. Aquests consells són també al Twitter @emergenciescat.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies