Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2013 - ELS CONSELLS COMARCALS DE L’ALT I EL BAIX EMPORDÀ I L’AJUNTAMENT DE FIGUERES S’UNEIXEN PER CREAR LA MARCA TERRITORI “EMPORDÀ” DE LA MÀ DE LA UNIVERSITAT DE VIC

El dijous 4 de juliol es va signar el conveni per realitzar l’estudi de conceptualització de la marca “Empordà”. A l’acte de formalització de l’acord, hi han participat Joan Català, president del Consell Comarcal del Baix Empordà; Xavier Sanllehí, president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà; Marta Felip, alcaldessa de l’Ajuntament de Figueres i Jordi Montaña, rector de la Universitat de Vic, acompanyats d’alcaldes de les dues comarques i d’altres autoritats i persones.

Els consells comarcals de l’Alt i Baix Empordà i l’Ajuntament de Figueres han decidit sumar esforços per tal de crear la marca de territori “Empordà” que agrupi tots aquests territoris, i han decidit fer-ho de la mà de la Universitat de Vic, que té àmplia experiència en el camp de la comunicació i el territori, i més concretament en marques de territori a través del grup de recerca de Traducció Audiovisual, Comunicació i Territori (TRACTE) i del Departament de Comunicació de la Facultat d’Empresa i Comunicació. L’objectiu del conveni, que han signat les quatre entitats, és la regulació de l’assessorament, el disseny, la creació i el desplegament de la identitat conceptual, visual i gràfica de la marca de territori que es vol vincular a l’Empordà.

La realització d’aquest estudi és una de les accions que inclou el pla d’actuacions Empordà 2013, acordat per les dues estructures de promoció turística dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà, com són la Comissió Turística en el cas del Baix Empordà i l’Associació Empordà Turisme en el cas de l’Alt Empordà. Totes dues entitats compten amb una gran representació dels seus respectius territoris.

 

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies