Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2013 - EL CONSELL COMARCAL SIGNA UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ AMB L’AGÈNCIA DE L’HABITATGE DE CATALUNYA RELATIU AL SERVEI D’ASSESSORAMENT SOBRE EL DEUTE HIPOTECARI

El dimecres 10 de juliol, Joan Català, president del Consell Comarcal, i Carles Sala, secretari d’Habitatge i Millora Urbana, van signar un conveni on acorden oferir un servei d’assessorament sobre el deute hipotecari.
Aquest conveni té com a finalitat la col•laboració entre l’Agencia de l’Habitatge de Catalunya i el Consell Comarcal per prestar una atenció conjunta a les famílies amb problemes de pagament dels préstecs hipotecaris dels seus habitatges habituals i permanents, així com garantir una unitat d’actuació i de resposta davant dels problemes que plantegen els ciutadans i les ciutadanes i facilitar-los la proximitat al servei d’assessorament i de mediació en l’àmbit hipotecari.
Aquesta col•laboració es durà a terme mitjançant el Servei d’Assessorament sobre el Deute Hipotecari de l’Agència i l’Oficina Local d’Habitatge del Consell Comarcal.

Al Baix Empordà, el servei d’Ofideute de la Generalitat ha atès fins ara 47 famílies, ha iniciat un total de 35 mediacions i ha evitat 4 desnonaments. Amb la signatura d’aquest conveni, les famílies del Baix Empordà que vulguin accedir a aquest servei ho podran fer des de les dependències d’Habitatge del Consell Comarcal.       

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies