Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2013 - EL CONSELL COMARCAL ACULL LA PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA PER A LA COMPETITIVITAT TERRITORIAL DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA

El 8 de juliol es va presentar el Programa per a la Competitivitat Territorial de la Diputació de Girona, al qual poden accedir tots els ajuntaments de la comarca que no estiguin adherits a la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica.
 
El passat dia 27 de juny va aparèixer al Butlletí Oficial de la Província que la Diputació de Girona amplia el termini de convocatòria per a la sol•licitud del servei d’assessorament tècnic en l’àmbit de promoció econòmica i desenvolupament local del programa «Millora de la Competitivitat Territorial».
 
El servei consisteix en un assessorament tècnic de 25 hores en matèria de promoció econòmica per ajudar a determinar una intervenció o actuació per dinamitzar el municipi. Inclou una primera visita in situ i, al final de la intervenció, es lliura un document de treball consensuat amb l’ajuntament.
 
Els àmbits d’intervenció per al 2013 són els següents:
a) Assessorament en la definició de les línies bàsiques d’actuació en matèria de promoció econòmica i desenvolupament local.
b) Dinamització de l’activitat comercial i dels mercats municipals.
c) Promoció del territori a partir dels recursos naturals i culturals.
d) Suport per a la creació d’espais de cooperació pública i privada en l’àmbit de la promoció econòmica del territori.
e) Assessorament i orientació sobre línies de suport tant de la Diputació com d’altres entitats i organismes en relació amb la petició de l’ajuntament.
f) Plantejament web des del punt de vista de la promoció del territori.
g) Informació sobre bones pràctiques recollides en activitats similars.
h) Altres temes d’interès per al desenvolupament local.
 
Si hi esteu interessats podeu contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme (promocioeconomica@baixemporda.cat o tel. 972 64 23 10) o amb la Diputació de Girona.
 
Més informació:
http://www.ddgi.cat/web/servei.seam serveiId=966&nivellId=446&cid=13609&categoriaId=2

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies