Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2012 - DISPOSITIU D’INSERCIÓ - RECERCA DE FEINA

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme s’està portant a terme, per segon any consecutiu, el dispositiu d’inserció  sociolaboral, que compta amb 7 punts d’actuació en diferents municipis de la comarca (Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Ullà, Torroella de  Montgrí, la Bisbal d’Empordà, Calonge i Palamós).

Actualment s’atenen 102 persones que realitzen un itinerari d’inserció que combina l’atenció individualitzada amb les formacions grupals, de manera continuada per tal que les persones participants augmentin les seves possibilitats d’inserció laboral.

De les persones que inicialment van començar aquest programa, en l’equador del projecte,  estan treballant un 30% .  També cal esmentar que hi ha participants que, tot i estar aturats, estan fent un treball difícilment quantificable de reconducció cap a nous perfils professionals o cap a noves actituds, necessàries per afrontar un nou escenari laboral   més exigent i canviant. 

En aquest dispositiu  es potencia de manera significativa  l’aprenentatge de les noves tecnologies , l’autoconeixement i millora de l’autoestima  i, finalment, i no menys important, la reflexió  individual o col·lectiva cap a l’obertura de nous esquemes personals/professionals.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies