Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2012 - LA JUNTA PERMANENT DEL CONSELL CONSULTIU DE LA GENT GRAN DEL BAIX EMPORDÀ CELEBRA LA SEVA REUNIÓ BIMENSUAL

La Junta Permanent és un òrgan de govern del Consell Consultiu amb funcions d’emissió d’informes i dictàmens sol•licitats, presentació de propostes adients a la Comissió Informativa de Benestar Social del Consell Comarcal, preparació i presentació a l’Assemblea General del Consell Consultiu sobre els plans de treball i amb potestat decisòria sobre les admissions i exclusions dels membres del Consell Consultiu.
El passat dilluns 18 de juny es varen reunir, al Consell Comarcal, els membres de la Junta Permanent del Consell Consultiu de la Gent Gran. Les reunions, que se celebren periòdicament cada dos mesos, serveixen per posar en contacte el col•lectiu de la gent gran i l’Administració pública, alhora que s’hi presenten totes aquelles inquietuds i demandes copsades en els casals de la nostra comarca, perquè des d’aquí siguin canalitzades i derivades als òrgans que correspongui per a la seva tramitació o resolució.
Com en altres ocasions, en aquesta reunió es van posar de manifest problemàtiques o temes d’interès com per exemple temes relatius al transport públic, i es va informar del fet que s’han engegat sessions d’activitat física a càrrec d’una fisioterapeuta col•legida als parcs de salut urbans i a les xarxes d’itineraris saludables dels municipis de la nostra comarca, en col•laboració entre el Dipsalut, els ajuntaments i el Consell Comarcal.
Formen part de la Junta Permanent: Joan Català, president del Consell Consultiu de la Gent Gran i del Consell Comarcal; Francesc Càrdenas, vicepresident del Consell Consultiu de la Gent Gran i  representant del Casal Tueda de Sant Feliu de Guíxols; Dolors Teixidor, representant de l’Associació de la Gent Gran “L’Esplai” de la Bisbal; Josep Bertran, representant de l’Associació de Gent Gran Lloc de Trobada de Santa Cristina d'Aro; Josep Morraja, representant de la Llar de Jubilats "El Recer" de Torroella de Montgrí; Josep Lladó Ribas, representant de l’Associació Municipal de la Gent Gran de Palamós; Joan Antoni Gómez, representant de l’Associació de la Gent Gran de Platja d’Aro;  Francesc Mulà, representant del Consell de la Gent Gran de Palafrugell, i Lluís Carbonell, representant del l’Esplai “la Caixa” de Palafrugell.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies