Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2012 - LA BRIGADA DE PETITS MUNICIPIS DEL CONSELL COMARCAL ASSOLEIX ELS OBJECTIUS DE MILLORA D’ESPAIS NATURALS I INFRAESTRUCTURES MUNICIPALS

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha impulsat dues brigades d’obres formades per 5 i 3 persones cadascuna, que es trobaven sense feina amb l’objectiu d’ajudar els municipis de Bellcaire, Corçà, Cruïlles, la Pera, Mont-ras, Pals, Ullà i Vall-Llobrega en les tasques d’adequació i manteniment d’espais naturals i infraestructures municipals. El projecte ha estat finançat pel Departament d’Empresa i Ocupació, conjuntament amb el Fons Social  Europeu.
El desenvolupament d’aquest projecte, que ha tingut una vigència de 6 mesos, ha revertit en el benestar de la ciutadania donat que s’ha incidit en la millora de vies urbanes, l’adequació de parcs i jardins i en el manteniment d’infraestructures municipals (fent tasques de pintura i paleta), així com en la preservació del medi natural, incidint en els riscos d’incendi i inundacions —neteja de rieres, neteja de masses boscos, etc.
La brigada de forestal estava integrada per un cap i quatre operaris, i la de paleta i pintura estava formada per tres persones i que han estat contractades segons els criteris establerts pel Departament d’Empresa i Ocupació. Amb aquesta iniciativa, a banda de donar suport als municipis de la comarca, es pretén augmentar la competència laboral de les persones treballadores contractades, atès que a través del treball desenvolupat podran adequar el seu perfil professional al que sol•liciten les empreses del sector i rebran una formació de trenta hores que ha d’ajudar en la seva inserció laboral. A més cal destacar que, en finalitzar el projecte, la meitat dels treballadors ja han trobat feina.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies