Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2012 - EL DIRECTOR DE L’AGÈNCIA DE RESIDUS DE CATALUNYA ES REUNEIX AMB ELS ALCALDES DEL BAIX EMPORDÀ

El Sr. Josep Maria Tost, director de l’Agència de Residus de Catalunya va presentar la proposta per a la gestió del tractament de la fracció resta dels residus municipals a la comarca del Baix Empordà, que implica també altres comarques veïnes com són el Gironès i la Selva.

Actualment, els residus del Baix Empordà, juntament amb part dels que es generen al Gironès es destinen a l’abocador de Solius. Aquesta infraestructura, de capacitat limitada es preveu que sigui exclusivament per als municipis de la mateixa mancomunitat del Consorci de Solius,  mentre que la resta de la comarca faci ús, a partir de l’1 de gener de 2013, del nou complex de tractament ubicat a Lloret.

Per compensar l’increment de despesa que suposarà per la major distància a la planta de tractament , es proposa la transferència de les 40.000 tones que es generen per part dels municipis , que podrà compensar el sobrecost del canvi de destinació. 

En els properes setmanes, el Consell Comarcal, juntament amb els ajuntaments implicats i l’Agència de Residus, estudiarà la viabilitat econòmica de la nova proposta de gestió del tractament de la fracció resta.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies