Contacte
Habitatge

Responsable: Eva Agudo

Oficina d'Habitatge - Consell Comarcal del Baix Empordà

c. Tarongers, 12 (can Salamó) 17100 La Bisbal d'Empordà

T:972642310 F:972641003

Horaris d'atenció al públic: de 9H A 14H, amb cita prèviaPresentació

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Empordà, des de la seva creació, s'ha anat reinventant i ha actualitzat les competències per tal de poder donar servei en matèria d'habitatge als ciutadans del nostre territori en funció de les seves necessitats.

Els municipis de Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell disposen d'Oficina Municipal d'Habitatge pròpia.

A inicis de l’any 2008, el Consell Comarcal del Baix Empordà signà un conveni de col·laboració amb Adigsa, empresa adscrita en aquells moments al Departament de Medi Ambient i Habitatge, que ens va permetre gestionar l’àmbit social pel que fa als habitatges. En aquest moment es creà la Borsa d'Habitatges i es començaren a gestionar els ajuts per al pagament del lloguer.

L’any 2009 se signà un conveni amb el Departament de Joventut que ens va permetre donar servei en matèria d’habitatge als joves d’edats compreses entre 18 i 35 anys. Aquest mateix any vàrem començar a gestionar el Registre de sol·licitants d'Habitatges de Protecció Oficial.

El Consell Comarcal ha establert convenis amb ajuntaments de la comarca, relatius a l’Oficina d’Habitatge, que ens permeten operar amb més eficàcia en els municipis. Aquests ajuntaments són: La Bisbal d’Empordà, Castell-Platja d’Aro, Calonge i Sant Antoni, Palamós, Torroella de Montgrí-l’Estartit i Santa Cristina d’Aro.

Informació de l'Agència de l'Habitatge:       http://habitatge.gencat.cat/ca/inici/index.html

 

 

Amb el suport de:

logo Diputació de Girona                               logo Generalitat de Catalunya

En data 16 d'octubre de 2018, la Diputació de Girona ha concedit al Consell Comarcal del Baix Empordà una subvenció per a la gestió de les polítiques socials d’habitatge per a l’exercici 2018, per import de 18.000€

 

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies