Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2017 - JOVES 10! VOLS TREBALLAR A L’ESTRANGER?

El programa pretén millorar el grau d'ocupabilitat de 10 joves a través de formació específica en idiomes i un projecte de mobilitat a l'estranger.

Una vegada finalitzades les sessions d’orientació i assessorament i la formació, s’acompanyarà l’alumne/a per tal que trobi una oferta a l'estranger que li escaigui i se li donarà el suport necessari, per tal que s'adapti a la nova situació.

Els primers mesos de l'any es preparà als joves amb formació en idiomes i en competències transversals. En les tutories es treballarà la cerca d'ofertes, el contacte amb empreses i l'auto candidatura.

Es treballarà amb l’objectiu que els participants siguin contractats entre 4 i 6 mesos en empreses situades a un país de la Unió Europea.

Durant la seva estada a l'estranger rebran el suport del tutor, tant a nivell personal com d'intermediació amb l'empresa amb l'objectiu que es finalitzi el contracte de manera positiva.

Els joves rebran una ajuda econòmica pel transport i l'allotjament durant la durada del contracte en el país de destí.

Per a més informació dirigiu-vos a empresa@baixemporda.cat abans del 31 de gener.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies