Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2017 - 101 ATURATS DEL BAIX EMPORDÀ TINDRAN FEINA AQUEST HIVERN

El Consell Comarcal del Baix Empordà contractarà 101 persones gràcies al Projecte Baix Empordà Genera, que consisteix en l’adequació d’espais verds, la millora d’infraestructures i l’impuls de l’administració que impulsa en coordinació amb vint-i-nou ajuntaments de la comarca i gràcies al finançament de la Generalitat de Catalunya.

El projecte ha rebut una subvenció de més d’un milió d’euros per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

El Consell Comarcal del Baix Empordà lidera el projecte Baix Empordà Genera per promoure l’ocupació de la comarca. El projecte permetrà, d’una banda la contractació de 61 persones en atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació preferentment majors de 45 anys i d’altra banda, 38 persones en atur beneficiàries de la renda mínima d'inserció així com 2 coordinadors/es.

L’objectiu del projecte és dinamitzar l’entorn social contractant persones amb baixa qualificació professional i en risc d’exclusió social, millorar el grau d’ocupabilitat i de professionalització dels contractats a través de les accions d’experiència laboral, afavorir la seva requalificació laboral a través de les accions formatives així com de la recuperació de competències transversals i afavorir les opcions d’inserció posterior a través de la prospecció d’empreses d’àmbit local i comarcal.

El projecte permetrà executar diferents tasques de millora d’infraestructures, espais verds i tasques de suport administratiu a diversos municipis de la comarca. Per tant la contractació de les 101 persones serà en els àmbits de forestal, jardineria, paleteria, manteniment, pintura i suport administratiu. Els contractes tindran una durada d’entre 6 i 12 mesos.

Els municipis que formen part del projecte Baix Empordà Genera són Albons, Begur, Bellcaire d'Empordà, Calonge, Castell-Platja d'Aro, Colomers, Corçà, Cruïlles, Monells, Sant Sadurní, Foixà, Fontanilles, Forallac, Gualta, Jafre, La Bisbal d’Empordà, La Pera, La Tallada, Mont-ras, Palau-sator, Palamós, Pals, Parlavà, Regencós, Rupià, Santa Cristina d'Aro, Torrent, Torroella de Montgrí, Ullà, Vall-llobrega i Verges.

També s’ha impulsat una brigada de 6 persones que donarà suport als petits municipis de la comarca durant tot el 2017.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat