Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2016 - XERRADA – SABER CREAR I DUR A TERME ELS NOSTRE OBJECTIUS

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Empordà, us convidem a la propera xerrada, que es durà a terme el dimarts 26 de gener, a les vuit del vespre, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Empordà (c. Tarongers, 12).

La xerrada “Saber crear i dur a terme els nostre objectius” la impartirà la Sra. Judit Padrès, coach personal, formada en Programació neurolingüística i coaching, ens parlarà de com podem definir i assolir les nostres fites personals amb èxit.

El coaching i la Programació neurolingüística donen eines per ajudar-nos a planificar i definir el què volem amb claredat de manera que sigui més fàcil assolir-ho.

En aquesta xerrada no només podràs conèixer els factors que són important per definir els teus objectius, sinó també podràs començar-los a plasmar-los segons la bona concreció d'objectius de la programació neurolingüística i el coaching.


L’acte és gratuït i obert a tothom. Si és del vostre interès que es tracti algun tema en especial, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, bé personalment, per telèfon al núm. 972 64 23 10 o enviant un correu electrònic a siad@baixemporda.cat

 Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies