Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2016 - SALÓ DE LA FORMACIÓ, L’OCUPACIÓ I L’EMPRESA DEL BAIX EMPORDÀ

Emprenedors, empreses, treballadors en actiu i en situació d’atur tenen una cita imprescindible els dies 3 i 4 de març a Palafrugell.

El Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, organitzen la tercera edició que es portarà a terme al Museu del Suro i a la Bòbila de Palafrugell, amb més de cent llocs de treball, quaranta tallers i ponències i quaranta-cinc expositors.

L’objectiu principal del Saló és donar empenta al creixement i al desenvolupament del teixit empresarial, peça clau en la generació de llocs de treball i en la recuperació de l’economia.

A l’edifici de La Bòbila de Palafrugell es trobaran espais d’empreses expositores relacionades amb la formació i l'ocupació, espais d’assessorament per a persones en situació d'atur i/o emprenedors/es, espai d'entrevistes per posar en contacte l’empresariat amb possibles candidats per cobrir llocs de treball. Per altra banda, i comptant també amb les sales del Museu del Suro, es realitzaran tallers, xerrades, experiències i conferències simultànies en diferents espais on les persones en cerca de feina i emprenedores podran rebre informació, orientació i assessorament per part de diferents tècnics/tècniques de la comarca i experts en la matèria.

Per poder dur a terme el Saló, també s’ha comptat amb el suport de diversos ajuntaments, entitats i empreses del Baix Empordà i de les comarques gironines, com són l’Ajuntament de Begur, de la Bisbal d’Empordà, de Calonge, de Castell-Platja d’Aro, de Palamós, de Pals, de Santa Cristina d’Aro, de Sant Feliu de Guíxols, de Torroella de Montgrí, Nexes – Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Forallac, les cambres de Comerç de Palamós i Sant Feliu de Guíxols, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

La programació de les activitats i més informació a www.baixemporda.cat i a www.ipep.cat .

Etiqueta del Saló per les xarxes socials: #SaloBE

Si esteu interessats en tenir un estand gratuït al Saló el podeu sol·licitar en el següent enllaç  http://goo.gl/forms/PCX8Z4feqd

ENLLAÇ STREAMING DEL SALÓ

http://costabravadigital.cat/index.php/iv-salo-formacio-ocupacio-empresa

Hi podreu veure algunes de les conferències en directe

 documents associats per descarregar
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies