Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2016 - 40 JOVES D’ENTRE 16 I 25 ANYS PARTICIPEN AL PROGRAMA D’HOSTALERIA JOVES PER L’OCUPACIÓ IMPULSAT PEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ

Quaranta joves del Baix Empordà participen en un programa d’experiència professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya, que consta de 300 hores de formació professionalitzadora teòrica i pràctica impartida per diferents professionals especialitzats en l’àmbit de l’hostaleria. La formació combina classes teòriques amb les pràctiques bàsiques de restaurant i bar, elaboracions bàsiques de cuina, atenció al client i anglès.


El projecte, portat a terme pel Consell Comarcal amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, Torroella de Montgrí, Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Palafrugell, s’emmarca dins el programa de Garantia Juvenil i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.


L’objectiu és que els joves que es formen puguin tenir els coneixements adequats per realitzar les tasques bàsiques de qualsevol establiment d’hostaleria. A més, disposaran del carnet de manipulació d’aliments per tal de tenir una acurada higiene alimentària.


El programa es consolida després de tres exitoses edicions en què s’han inserit 52 joves amb contractes iguals o superiors a 6 mesos en diverses empreses de la comarca.
Algunes de les empreses col·laboradores han estat Pizzeria Gelatone, Hotel Les Illes, Hotel Medes II i N’gruna de l’Estartit, La Trobada de la Pera, El Teatret de la Bisbal d’Empordà, l’Última Parada i La Bòbila de Corçà, El Celler de La Masia de Sant Climent de Peralta, La Candelaria i l’Hostal La Riera de Peratallada, La Dolce Vita de l’Escala, El Celler del Tast de Torroella de Montgrí, L’Arc i el Ven y Ven de Palafrugell, el Burger King, la Tagliatella, el Nove Ristorante, l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro, Mas Tapiolas i la Font Picant de Santa Cristina d’Aro, Sa Marinada de Sant Feliu de Guíxols i el Pollastre del Barrilet de Palamós.


Les empreses que estiguin interessades a contractar-los poden fer-ho fins al dia 30 de setembre de 2016 i poden sol·licitar la subvenció de la Generalitat de fins a 3.891,6 €.


Les empreses interessades a contractar els joves es poden adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà trucant al 972 64 23 10 o enviant un correu a joves@baixemporda.cat

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies