Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2014 - S'OFEREIXEN NOUS CURSOS DE TURISME PER A PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR

El Consell Comarcal és la primera administració de la comarca acreditada per  realitzar formació ocupacional, modalitats de  formació  en consonància amb la normativa europea i estatal. Al llarg d’aquest nou curs acadèmic s’impartiran dos cursos de promoció turística local i informació al visitant, amb una durada de 710 hores i als quals hi accediran més de trenta persones en situació d’atur. Els cursos es realitzaran als municipis de Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols i tots dos inclouran un mòdul de pràctiques en empresa, amb l’objectiu d’afavorir la inclusió dels alumnes al mercat de treball.

Els cursos de Formació Professional Ocupacional estant dirigits prioritàriament a persones treballadores en situació d'atur. Són programes formatius teòrico-pràctics, en sectors econòmics prioritaris, que tenen com a finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d'inserció o inserció laboral mitjançant la consecució i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores. Els cursos són subvencionats pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic d’Ocupació Estatal.

Amb aquests cursos d’especialització el Consell Comarcal pretén oferir recursos a les persones treballadores en situació d’atur per reorientar els perfils professionals de les persones que han perdut la feina, i millorar el seu currículum adaptant-se millor a noves oportunitats que ofereix el mercat de treball i especialment cap al turisme, sector estratègic per al desenvolupament econòmic de la comarca.Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat