Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2014 - ES CONTRACTEN 72 PERSONES DESOCUPADES AMB DOS PROJECTES SUBVENCIONATS

El Consell Comarcal lidera dos projectes per promoure l’ocupació de la comarca. El projecte Baix Empordà Progressa ha permès la contractació de 30 persones perceptores de la Renda Mínima d’Inserció gràcies a la subvenció Treball i Formació. El projecte Baix Empordà Millora ha permès la contractació de 42 persones gràcies a la subvenció Programa mixt Treball i Formació adreçada a persones aturades, prioritàriament de 30 anys o més, que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi. Les dues subvencions han estat concedides pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb el Fons Social Europeu.

Els objectius dels dos projectes són dinamitzar l’entorn social contractant persones amb baixa qualificació professional i en risc d’exclusió social, millorar el grau d’ocupabilitat i de professionalització dels contractats a través de les accions d’experiència laboral, afavorir la seva requalificació laboral a través de les accions formatives, així com de la recuperació de competències transversals i afavorir les opcions d’inserció posterior a través de la prospecció d’empreses d’àmbit local i comarcal.

Els dos projectes permetran executar diferents tasques de millora d’infraestructures, espais verds i tasques de suport administratiu a diversos municipis de la comarca. Per tant, la contractació de les 72 persones és en els àmbits de forestal, jardineria, paleteria, pintura i suport administratiu. Els contractes tindran una durada de 6 mesos.

Els municipis que formen part del projecte Baix Empordà Progressa són: Palafrugell (4 persones), Sant Feliu de Guíxols (3 persones), la Bisbal d’Empordà (2 persones), Calonge (4 persones), Torroella de Montgrí – l’Estartit (1 persona), Castell – Platja d’Aro (4 persones) i Santa Cristina d’Aro (4 persones).
 
També s’ha impulsat una brigada de 8 persones que donarà suport als municipis de Mont-ras,  Pals,  Ullà,  Verges,  Forallac,  Corçà,  Cruïlles,  Vall-llobrega,  Albons, Bellcaire   d’Empordà,   Gualta,   Regencós,   La   Pera,   Palau-sator,   Fontanilles, Garrigoles, Jafre, Rupià, Serra de Daró, Ultramort, Foixà, Torrent i Colomers.

Els municipis que formen part del projecte Baix Empordà Millora són Calonge (4 persones), Castell- Platja d’Aro (3 persones), Torroella de Montgrí   (4 persones), Santa Cristina d’Aro (2 persones), i els municipis d’Albons, Begur, Bellcaire d’Empordà, Colomers, Corçà, Cruïlles – Monells – Sant Sadurní de l’Heura, Foixa,   Fontanilles, Forallac, Garrigoles, Gualta, Jafre, La Pera, Mont-ras, Palau- sator, Pals, Regencós, Rupià, Serra de Daró, Torrent, Ullà, Ultramort, Vall-llobrega, Verges i el propi Consell Comarcal del Baix Empordà rebran una persona.

 

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat