Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2014 - ES CONSOLIDA L’AGRUPACIÓ D’EMPRESES PER A L’EXPORTACIÓ I ES FORMEN 60 PERSONES EN DIFERENTS PERFILS PROFESSIONALS

El  Consell  Comarcal ha  liderat,  durant  el  2013,  el  projecte Empordà Exporta, enfocat a impulsar l’exportació, que preveu la formació de 50 persones en perfils de tècnic de venda, tècnic d’exportació, personal de suport administratiu i operaris de magatzem, i la creació d’una agrupació d’empreses de la comarca, l’Agrupació Empresarial Empordà Exporta. Aquesta agrupació té per objectiu ajudar les empreses de la comarca a ser més competitives en els mercats internacionals gràcies a la millora de les condicions amb proveïdors de transport, de logística, de serveis financers, d’empreses d’embalatges, de serveis de traducció, d’assessories especialitzades, disposar de borsa de professionals, etc.

El proper 2014, el Consell Comarcal dóna continuïtat al projecte gràcies a l’èxit assolit durant l’any anterior i té per objectiu preparar nous perfils professionals com són el de tècnic de màrqueting i el de tècnic de tècnic de desenvolupament i gestió de pàgines Web Joomla 2.5 i de botigues virtuals amb Prestashop.

En l’àmbit empresarial, el Consell Comarcal pretén consolidar l’Agrupació Empordà Exporta fent-ne difusió, fent prospecció de noves empreses i creant un nou procés de diagnosi i orientació de cada empresa per a l’exportació.

A més, es vol que els dos àmbits (ocupació i empresa) es complementin i es fomentarà la connexió de l’Agrupació Empordà Exporta amb els perfils professionals esmentats mitjançant convenis de pràctiques, entre d’altres accions.

Tots dos projectes, el de l’any anterior i el d’enguany, han estat cofinançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu. Per a més informació, contacteu amb l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal.

 Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat