Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2014 - 14 JOVES DE LA BISBAL I DE TORROELLA DE MONTGRÍ COMENCEN UN CURS INTENSIU D’OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR

Els joves, que han participat en un programa d’experiència professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya, han finalitzat la formació professionalitzada teòrica i pràctica de 277 hores impartida per diferents professionals especialitzats.

El projecte, portat a terme pel Consell Comarcal amb el suport i la col•laboració de l’Ajuntament de La Bisbal i de Torroella de Montgrí, i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu. Combina les classes teòriques amb les pràctiques bàsiques de restaurant–bar, aprovisionament de begudes, i atenció al client.

Els joves formats disposaran del coneixement adequat per realitzar les tasques bàsiques de qualsevol establiment d’hostaleria. A més, disposaran del carnet de manipulació d’aliments per tal de tenir una acurada higiene alimentària. Essent un prerequisit del sistema d'autocontrols de les empreses.

Un cop finalitzat el curs, les empreses que els contractin durant sis mesos poden rebre una subvenció de fins a 3.871,8 euros. Són perfils aptes per treballar en bars i restaurants. Tant com ajudants de cuina, cambrers de sala, o bé, cambrers de barra.
Les empreses interessades a contractar els joves es poden adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà trucant al 972 64 23 10 o enviant un correu a promocioeconomica@baixemporda.cat

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat