Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2013 - EL CONSELL COMARCAL EDITA UNA NOVA PUBLICACIÓ “ARTESANIA DEL BAIX EMPORDÀ”

La publicació “Artesania del Baix Empordà” ha estat editada com a resposta a la demanda del visitant

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha editat una nova publicació gratuïta anomenada “Artesania del Baix Empordà”. Aquesta publicació ha estat creada per tal de donar resposta a les peticions d’informació rebudes, cada vegada més freqüents, dels visitants amb referència a l’artesania de la comarca. Aquesta nova publicació permetrà al turista conèixer l’oferta artesana del Baix Empordà i aquells productors i/o empreses que ofereixen visites guiades, o bé la compra directa dels seus productes. En aquest sentit es destaquen també els productors i/o empreses adherits a denominacions d’origen o marques de garantia.

La ceràmica, el vi, l’oli, l’arròs, els brunyols i la gamba són alguns dels productes que es poden trobar en aquesta publicació i també els productors i/o empreses on es podrà anar a comprar o fer-hi una visita.

La publicació “Artesania del Baix Empordà” està editada en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i es pot obtenir a totes les oficines de turisme de la comarca, al Consell Comarcal del Baix Empordà o bé també es pot descarregar a través del seu portal turístic www.visitemporda.com.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat