No t'aturis
El Consell Comarcal del Baix Empordà, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, té per objectiu promoure la dinamització econòmica i laboral de la comarca i per això disposa de diferents serveis d’orientació i assessorament per fomentar l’ocupació i la inserció laboral; serveis de formació per millorar les competències de les persones aturades, treballadores i empresàries, i serveis d’empresa orientats a assessorar per a la creació i consolidació d’empreses.

D’entre els projectes hi figura el No T’aturis, que té per objectiu l’orientació, qualificació i millora professional i formativa dels i les joves. Pretén ser un punt de trobada per joves amb finalitats ocupacionals i de millora de les seves competències. Entre altres activitats, és un espai per aglutinar la formació per facilitar l’accés a l’ocupació i la millora contínua, a través de cursos, tallers, sortides i de contacte amb el món empresarial i educatiu.

L’Ajuntament de Platja d’Aro va signar el conveni per tal d’adherir-se al projecte No T’aturis.

 

Documents Adjunts


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies