Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER-2018- JORNADA Tot el que com a electe has de saber de la nova llei de contractes

El Consell Comarcal va acollir una sessió formativa per a càrrecs electes de la nova llei de contractes 9/2017, de 8 de novembre.

La nova Llei de contractes del sector públic (LCSP), aprovada el passat mes d'octubre, és un text que pretén desenvolupar i aplicar diferents directives comunitàries. La nova LCSP comporta afectacions importants, i algunes de gran abast, pels governs locals.

A partir de l’entrada en vigor de la LCSP, aquest 9 de març, els responsables de les tasques de contractació i compres, les àrees de secretaria, i els mateixos electes locals tindran un nou marc d’actuació, amb noves càrregues administratives, nous procediments, però també marge de decisió per implementar polítiques públiques des dels òrgans de contractació locals.

L'ACM entén important difondre la nova regulació contractual, de forma resumida i amb els trets més importants, pensat pels electes locals. Per aquest motiu el passat dimecres 14 de febrer es va fer una sessió explicativa de les 7 qüestions que es consideren imprescindibles conèixer per part dels electes locals.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat