Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER - 2018 - GIMNÀSTICA DOLÇA

Xerrada col·loqui

Gimnàstica dolça. Beneficis per al cos i la ment

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Empordà, us convidem, el dijous 15 de febrer, a les 20 hores, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Empordà (c. Tarongers, 12), a la xerrada col·loqui: Gimnàstica dolça. Beneficis per al cos i la ment.

Aquest xerrada s’ha organitzat en col·laboració amb la subseu del Baix Empordà de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia.

Moltes vegades volem trobar-nos millor, però sempre busquem respostes que venen de fora: el metge, la medicació, el remei natural..., i oblidem que el nostre cos ens ha acompanyat d'ençà que va començar la nostra vida i que és possible que tingui la clau per trobar-nos millor.

Dedicar diàriament un petit temps d'escolta al cos i mobilitzar-lo amb respecte, amb tècniques suaus, ens pot ajudar i pot fer que es relaxin moltes tensions que ens resten benestar i llibertat.

Si tens ganes de conèixer més aspectes sobre la relació entre la salut i el cos, aquesta conferència et pot interessar!documents associats per descarregar
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies