Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2017 - PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA GASTRONÒMICA SOPARS MARIDATS

El dilluns 13 de febrer es va dur a terme la presentació de la 5a edició de la campanya gastronòmica Sopars Maridats, a càrrec dels col·lectius gastronòmics la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i de la Denominació d’Origen Empordà, al restaurant Plaça del Vi 7 de Girona.

Durant la presentació, es va donat a conèixer el calendari de sopars, que ocuparà 16 setmanes (del 17 de febrer al 9 de juny, exceptuant Setmana Santa) amb les parelles formades per restaurant i celler, així com les novetats d’enguany.

La primera novetat d’aquesta 5a edició és que tots els menús inclouran una varietat de croqueta a l’aperitiu, per commemorar que enguany es compleixen 150 anys des que va aparèixer al nostre país la primera referència escrita sobre aquesta elaboració a “El cocinero español y la perfecta cocinera”.

La segona, és que s’ha creat el website http://www.soparsmaridats.com/on l’usuari podrà trobar i descarregar tota la informació sobre la campanya i les notícies, així com els menús, que s’aniran penjant esglaonadament atès que aquests estan elaborats amb productes de temporada i és difícil preveure amb antelació quina serà la disponibilitat del producte.

A la presentació ha intervingut Toni Izquierdo, president de la Cuina de l’Empordanet; Lluís Fernández, representant de la Cuina del Vent; Xavier Albertí, president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà; i Joan Català, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, els quals han coincidit en els seus parlaments que aquesta acció, a banda de promocionar la cuina i els productes del territori, ajuda a crear vincles entre elaboradors, productors i restauradors, així com generar sinèrgies i treball conjunt entre les dues comarques: l’Alt i el Baix Empordà.

Acabada la presentació, es va oferir un tastet de croquetes, elaborades pels xefs de la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent, acompanyades pels vins dels cellers de la DO Empordà participants a la campanya. Al mateix temps, els productes de Marca de Garantia de l’Empordà, també, es promocionen dins aquesta campanya gastronòmica.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies