Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2016 - ÈXIT D’ASSISTÈNCIA AL CURS SOBRE LA LLEI DE TRANSPARÈNCIA

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració amb el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya i la Diputació de Girona va organitzar una sessió formativa sobre la Llei de Transparència.

L’objectiu de la sessió era conèixer les obligacions legals de la llei 19/2014, de transparència, accés a la informació pública i bon govern. També, es va donar a conèixer el servei de Transparència del Consorci AOC i el suport organitzatiu, jurídic i tècnic que es posa a disposició dels ens locals per part de la Diputació de Girona.

La sessió formativa anava dirigida al personal dels ens locals i s’informava dels recursos i serveis que els ens locals tenen disponibles per al compliment dels requisits de la llei.

La sessió va anar a càrrec d’Anna Brunsó, tècnica de transparència i de participació ciutadana de la Diputació de Girona; i Martirià Pagès, dissenyador gràfic i professor d’informàtica.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies