Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2016 - EL CONSELL CONSULTIU DE LA GENT GRAN DEL BAIX EMPORDÀ CELEBRA L’ASSEMBLEA GENERAL ANUAL

La Junta del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Empordà ha celebrat l’Assemblea General anual del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Empordà.


Com recordem l’Assemblea és l’òrgan de consulta i participació de les persones membres de les entitats i casals de la gent gran de la comarca.


En aquesta ocasió i com en anys anteriors, s’ha fet balanç de les principals activitats que s’han fet durant l’any 2016 alhora que també s’ha informat dels projectes futurs que tenien algunes de les entitats.


Per la seva part, el president del Consell Consultiu, el senyor Joan Català i Pagès també ha exposat les principals accions que s’han fet des del Consell durant el 2016, entre d’altres, l’augment de la freqüència de pas del transport públic des de Pals a Palamós, l’assessorament de diverses consultes de serveis socials al municipi i les accions que s’han realitzat des del Consell Nacional de la Gent Gran a Catalunya.


Coincidint amb l’elecció dels càrrecs de la Junta Permanent, s’ha procedit a la renovació i cessament d’alguns membres, tal i com marquen els estatuts.


Enguany, també hem comptat amb la presència convidada de la il·lustre notària de la Bisbal d’Empordà, la senyora Marta Bernabeu Farrús, qui ha realitzat una conferència sobre temes d’herències i donacions; i la presència dels Mossos d’Esquadra qui han presentat els principals factors de risc i indicadors del maltractament a les persones grans. Aquestes dues conferències han posat fi a la sessió.


D’aquesta manera la Junta del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Empordà queda constituïda per representants dels municipis de : L’Estartit, La Bisbal d’Empordà, Sant Feliu de Guíxols, Pals, Palafrugell, Begur, Calonge i Castell-Platja d’Aro.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies