Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2016 - ARRENCA LA LLIGA TERRITORIAL DE DE GIMNÀSTICA RÍTMICA NIVELL III-IV A PALAFRUGELL

El Consell Esportiu del Baix Empordà aplega un total de 278 nenes al Pavelló Municipal d’Esports de Palafrugell per donar el tret de sortida a la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica Nivell III-IV.

El pavelló Municipal d’Esports de Palafrugell va acollir ahir diumenge la 1ª jornada de la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica Nivell III-IV, amb la organització del Consell Esportiu del Baix Empordà i la col·laboració de l’Institut Municipal d’Esports de Palafrugell.

A la jornada hi varen participar 16 entitats de la província de Girona amb un total de 278 gimnastes de les categories prebenjamí a juvenil. A les 9.00h s’iniciava la competició de la categoria Prebenjamí, Infantil i Juvenil-Júnior individual i conjunts amb un total de 80 actuacions i al voltant de les 11.00h es feia l’entrega de medalles a les tres primeres classificades i un diploma a la 4a i 5a classificada de cada categoria.

Seguidament a les 11.30 es donava pas a la categoria Aleví individual i conjunts amb un total de 53 actuacions. Sobre l’horari previst, a les 13.40h es feia l’entrega de medalles i diplomes a les primeres classificades.

Per finalitzar la jornada, a les 14.15 s’iniciava la competició de les categories Benjamí i Cadet individual i conjunts amb un total de 48 actuacions entre les dues categories i amb una puntualitat anglesa a les 16.20 es feia la última entrega de medalles i diplomes.

Val a dir que a totes les participants, un cop acabaven les seves actuacions, se’ls feia entrega d’un refrigeri gentilesa dels col·laboradors de la jornada. ( Idilia Foods, Haribo i Coca-Cola)
Des de l’organització volem donar les gràcies a les gimnastes, entrenadores, pares, mares i acompanyants pel bon comportament i el fair play durant tota la jornada.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies