Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2015 - SIS GRUPS FINALISTES CUINARAN EN DIRECTE AL CONCURS DE CUINA DE L’EMPORDÀ FEM BULLIR L'OLLA 2015

El divendres 27 de febrer s’han fet públics els finalistes dels concurs de cuina per a estudiants Fem bullir l’olla 2015 organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà. S'ha organitzat el concurs amb la voluntat de fomentar la cuina de l’Empordà entre els estudiants de gastronomia i agroalimentària, els futurs professionals.
Els finalistes del Fem bullir l'olla 2015 són:
a) Mar i muntanya amb fesolets (Walid i Isaac, PFI Guíxols Vall d’Aro)
b) Cua de rap farcida amb gambes (Oussama i Andrés, PFI Palafrugell Palamós)
c) Onades de tramuntana farcides (Irene i Meritxell, Escola Agrària Empordà)
d) Timbal de gambes i peus de porc (David i Jordi, INS Baix Empordà)
e) Timbal de poma i botifarra dolça (Jordi i Albert, INS Baix Empordà)
f) Poma de cor dolç amb salsa tofee (Tamara i Dídac, JPO CC Baix Empordà)
Les 6 receptes seleccionades hauran de realitzar en directe la seva recepta la tarda del 17 de març a la cuina de l’IES Baix Empordà de Palafrugell davant un jurat expert presidit pel periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós. Es poden veure les receptes a https://www.facebook.com/cuinadelemporda
El sector gastronòmic i agroalimentari de la comarca s'ha implicat totalment en el concurs. Els principals premis són realitzar pràctiques en els restaurants Bo.TIC, Casamar i Els Tinars (tots ells amb una Estrella Michelin). Així com un lot de productes de Marca de Garantia de l’Empordà, realitzar un curs gratuït a l'Aula Gastronòmica o bé el taller cuina marinera tradicional a l'Espai del Peix de Palamós.
El jurat serà presidit pel periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós i composat per representants de la Cuina de l'Empordanet, El Plat Blau i l'Estació Nàutica de l'Estartit, així com d'Unió de Pagesos, la JARC i productors de Marca de Garantia Productes de l’Empordà.
Gràcies a la col·laboració amb l’Amical Wikipèdia les receptes i les fotografies seran accessibles per tothom a la galeria d’imatges de la Viquipèdia i al llibre de cuina catalana de Viquillibres.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies