Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2014 - TROBADA DE REGIDORS DE JOVENTUT DEL BAIX EMPORDÀ

El dimecres 19 de febrer va tenir lloc la segona trobada de regidors de joventut del Baix Empordà, a la seu del Consell Comarcal, amb l’objectiu de donar a conèixer les noves línies d’actuació territorial en polítiques de joventut a Catalunya per als propers anys. Aquestes línies d’actuació han estat consensuades en diferents àmbits partint de taules comarcals polítiques, les conclusions de les quals es varen portar a les taules de demarcació amb els consellers comarcals de joventut i aquestes, en l’àmbit territorial, a la Direcció General de Joventut.

La trobada va comptar amb la participació del conseller comarcal de joventut i de la coordinadora i tècniques de la Coordinació Territorial de Joventut i del Consell Comarcal, i de gran part de regidors de joventut de la comarca, i es va aprofitar per presentar les conclusions i línies d’actuació prioritàries en polítiques de joventut al Baix Empordà per al proper bienni 2014-2015.

Tot seguit es va fer una primera aproximació a la formació en participació, la qual es preveu que tingui continuïtat en futures trobades.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies