Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2013 - ELS CONSELLS COMARCALS I LES SEVES ESTRUCTURES TURÍSTIQUES DONEN UN NOU IMPULS PER POTENCIAR CONJUNTAMENT L’ EMPORDÀ

El divendres 8 de febrer es va celebrar una reunió de treball al Centre Cívic de Pals que va aplegar una vintena de representants de les dues estructures de promoció turística dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà, com són la Comissió Turística en el cas del Baix Empordà i l’associació Empordà Turisme en el cas de l’Alt Empordà.

L’objectiu de la trobada ha estat crear un punt de trobada amb els principals municipis de les dues comarques per tal de compartir el projecte comú de l’Empordà. S’ha consensuat un pla d’actuacions per aquest 2013 i s’ha debatut la creació de mecanismes de participació perquè els municipis i els agents del territori puguin implicar-se activament, essent capaços d’integrar la voluntat, la necessitat i la realitat de l’Empordà, sense renunciar a l’esforç fet fins ara, però projectant un territori turístic comú.

Pel que fa a actuacions concretes, en el transcurs de la trobada a Pals, es va decidir reeditar el plànol conjunt de les dues comarques; difondre els recursos turístics d’interès medieval i les activitats dels espais naturals protegits així com la creació de nous materials promocionals, entre d’ altres actuacions.

La comunicació serà un altre dels eixos fonamentals de l’acció dels dos consells comarcals en la promoció de l’Empordà al llarg d’aquest any. En aquest sentit, es participarà conjuntament en fires i accions promocionals en mercats de proximitat.

També, es va decidir fer un primer pas cap a una marca conjunta a patir d’un estudi de la conceptualització dels valors de l’Empordà que té previst realitzar l’Ajuntament de Figueres amb el suport dels dos consells comarcals. 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat