Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2013 - LA MARCA DE GARANTIA “PRODUCTES DE L’EMPORDÀ” PRESENT A LA 16A FIRA FESTA DE LA BOTIFARRA DOLÇA DE SALITJA (LA SELVA)

Els dies 2 i 3 de febrer, la marca de garantia “Productes de l’Empordà” va ser present a la 16a Fira Festa de la Botifarra Dolça de Salitja.

Els organitzadors de la fira van decidir enguany triar l’Empordà com a territori convidat i durant la IV Nit Gastronòmica, que va tenir lloc el dissabte 2 de febrer, es va poder degustar gelat de botifarra dolça amb galeta de poma, ofert pel col•lectiu de cuina empordanès La Cuina del Vent. L’endemà, a la fira de productes es podia visitar l’estand de la marca de garantia “Productes de l’Empordà”, on s’oferia informació de la marca, globus per a la mainada i fullets promocionals turístics de la destinació.

La marca de garantia va néixer l’any 2003 per voluntat dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i un col•lectiu de productors, amb l’objectiu de personalitzar i reconèixer els productes propis de l’Empordà i ajudar a promocionar la comercialització i venda d’aquests productes empordanesos.

Els productes que formen part de la marca de garantia “Productes de l’Empordà” són l’arròs de Pals, la botifarra dolça, els brunyols de l’Empordà, la ceba de Figueres i la poma de relleno de Vilabertran.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat