Contacte
Ensenyament

Responsable: Imma Ricart

Carrer del Raig, 7, bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà
Tel. 972 64 55 59 – 972 64 23 10
Fax 972 64 26 52

ensenyament@baixemporda.cat

Horari d'atenció al públic:

De dimarts a divendres.

De 9 h a les 14 h.


Ensenyament

L'Àrea d'Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Empordà té subscrit amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya un conveni per a la gestió de les següents competències en matèria d'ensenyament:

  • Servei de menjador escolar 
  • Servei de transport escolar  
  • Servei d'ajuts econòmics individuals de menjador i de desplaçament

 Amb el suport de:

logo Diputació de Girona 

EL CONSELL COMARCAL DISTRIBUEIX ENTRE ELS AJUNTAMENTS DE LA COMARCA 1.800 TARGETES MONEDER

Aquest dimecres, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha repartit als ajuntaments de la comarca, les 1.800 targetes moneder de l’alumnat que actualment és beneficiari d’un ajut econòmic individual de menjador escolar.

 

Durant els propers dies, els ajuntaments entregaran aquestes targetes a les famílies, d’acord amb el sistema que hagi establert cada municipi i tenint en compte les normes de protecció pel que fa a la Covid-19. En aquest sentit, demanen a les famílies que restin a l’espera a què contactin amb elles.

 

En el document adjunt trobareu preguntes freqüents sobre l’ús d’aquestes targetes

 

 

 

SUSPENSIÓ TERMINI PRESENTACIÓ AJUTS DE DESPLAÇAMENT – CURS 2019/2020

 

Us informem que, d’acord amb la Disposició Addicional 3a del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, se suspèn el termini de presentació de les sol·licituds d'ajut econòmic individual de desplaçament per al curs 2019-2020.

 

El termini de presentació es reprendrà en el moment en què cessi la vigència d’aquest Reial Decret (incloses les pròrrogues). Enllaç al Decret de Presidència de la suspensió:  aquí


NOTA INFORMATIVA

 

Amb motiu de la crisi sanitària,ocasionada pel COVID-19,el Consell Comarcal del Baix Empordà tindrà tancades les seves instal·lacions i dependències inicialment durant els propers 15 dies naturals.

Per qualsevol gestió relacionada amb l’Àrea d’Ensenyament podeu utilitzar la seu electrònica baixemporda.eadministracio.cat o bé enviar un correu electrònic a:                    ensenyament@baixemporda.cat, i en cas d’urgència, podeu trucar al tel. 972 64 23 10.

 

 

 

 


 

RESOLUCIÓ DE LES SOL·LICITUDS D'AJUT ECONÒMIC INDIVIDUAL DE MENJADOR ESCOLAR DEL CURS 2019-2020

                                                                   FORA DE TERMINI

 

              Consulteu el resultat de la vostra sol·licitud amb els dígits del número 4 al 7 del vostre DNI aquí.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies