Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2013 - EL V LABORATORI D’IDEES EMPRESARIALS PREMIA EL TALENT I LA INNOVACIÓ DELS JOVES DEL BAIX EMPORDÀ

L’acte ha estat presentat pel Sr. Joan Català Pagès, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, que ha destacat la importància de l’esperit emprenedor dels joves. En l’acte de lliurament dels premis, el Sr. Joan Batlle, President del Consorci de  Vivers  d’Empreses  de  la  demarcació  de  Girona,  i  la  Sra.  Anna  Prior, Coordinadora de joventut,  han encoratjat els joves a fer realitat els seus projectes, salvant les dificultats del moment i aprenent dels errors.

S’han presentat 10 projectes dels Instituts de Sant Feliu de Guíxols, La Bisbal d’Empordà i el Centre PQPI- PTT Guíxols- Vall d’Aro.

El primer premi de cicles formatius ha estat per Giro-Taxi de Madelyn Barriento Castillo i Adan Pérez  Ortiz, de l’IES Sant Feliu de Guíxols. Han guanyat el segon premi la Rosa Carrillo i en Rafael Fernández pel seu projecte Tot Drap, també de l’institut de Sant Feliu de Guíxols. En la categoria dels Programes de Qualificació Professional Inicial el primer premi ha estat pel  Projecte Bon profit del PQPI-PTT Guíxols - Vall d’Aro

Els premiats han guanyat un llibre electrònic. Alhora, s’ha lliurat el carnet jove i un diploma en reconeixement a tots els participants. En aquesta cinquena edició el jurat ha considerat fer una menció especial als tres instituts participants per fomentar l’esperit emprenedor entre els seus alumnes. En l’edició d’enguany com en les passades, hi han col•laborat el Consorci de vivers d’empreses de la demarcació territorial de Girona i la Direcció General de Joventut.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies