Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2020 - EL CONSELL COMARCAL I ELS AJUNTAMENTS DEL BAIX EMPORDÀ ACORDEN ANAR PLEGATS EN ACCIONS CONJUNTES DE PROMOCIÓ TURÍSTICA POST-COVID-19

Es crearà una agenda d’actes comarcal i es potenciarà la marca Empordà en un context del turisme de proximitat, entre altres

 

La Comissió Turística del Baix Empordà, formada pels regidors de Turisme dels municipis de la comarca, va celebrar ahir dijous una reunió virtual per valorar els efectes de la COVID-19 en el turisme i en els municipis, i va acordar portar a terme diverses actuacions de forma coordinada. 

En aquest sentit, una de les iniciatives és la creació d’una agenda d’activitats en clau Empordà que permeti estructurar actes i esdeveniments que puguin tenir lloc a la comarca en els propers mesos. De la mateixa manera, el Consell Comarcal també s’ha ofert a coordinar la informació que pugui ser d’interès per als visitants amb relació a platges, esdeveniments, serveis de les oficines de turisme, mesures de seguretat, etc.  

Les persones reunides van refermar la voluntat de continuar treballant en projectes que aportin valor a la destinació, com la qualitat, la sostenibilitat o l’accessibilitat. Precisament,  en accessibilitat turística es presentaran ben aviat diferents materials que posen en valor empreses, serveis i municipis que aposten per un turisme per a tothom.

D’altra banda, la Comissió Turística va acordar el disseny d’actuacions de comunicació conjunta a l’Empordà, amb la implicació del Consell i dels ajuntaments. Un primer vídeo -encarregat pels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà- ja s’ha publicat a les xarxes socials amb el missatge “L’Empordà, t’espera”. Aquestes activitats serien complementàries a les accions que puguin promoure entitats supracomarcals, com el Patronat de Turisme Girona Costa Brava, a les quals tots els reunits estan també adherits.

Finalment, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha manifestat la seva voluntat de reunir-se la setmana vinent amb els representants de les associacions del sector privat per tal de coordinar també possibles actuacions conjuntes i escoltar directament les seves demandes.

El conseller comarcal de Turisme del Consell Comarcal, Xavier Dilmé, explica que “fa temps que a la comarca treballem coordinats i, ara més que mai, es fa encara més necessària aquesta coordinació per optimitzar recursos i esforços, i fugir de possibles duplicitats”. Dilmé afegeix que “aquest estiu el nostre visitant serà el de proximitat i aquí tenim un paraigua immillorable que és la marca Empordà, una marca de prestigi i amb valor afegit. Per tant, hem de jugar fort aquesta carta i aquesta és la nostra voluntat compartida”.

 

*Vídeo  “L’Empordà, t’espera”:

https://www.youtube.com/watch?v=ijKYNwFPLAQ&feature=youtu.be

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies