Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2020-EL CONSELL COMARCAL FACILITA QUATRE VEHICLES A PROFESSIONALS SANITARIS QUE REALITZEN TASQUES D'ATENCIÓ DOMICILIÀRIA

El Consell Comarcal facilita quatre vehicles a professionals sanitaris que realitzen tasques d’atenció domiciliària

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha posat a disposició als caps de l’Àrea Bàsica de Salut de Palafrugell, Torroella de Montgrí, la Bisbal d’Empordà i Palamós quatre vehicles de l’ens per tal que les infermeres i infermers que fan Servei d’Atenció Domiciliaria (SAD) els puguin utilitzar  per atendre a les persones més vulnerables.

“Hem de facilitar la feina als professionals i dotar-los d’equipaments perquè puguin treballar segurs amb el mínim risc de contagi. Creiem que aquesta mesura serà ben rebuda perquè fins ara,  els professionals estaven utilitzant els seus cotxes particulars i això suposava un risc ja que han d’atendre pacients que han donat positiu de la Covid-19”,  explica la vicepresidenta segona i consellera de Benestar Social, Sílvia Romero.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro, afegeix que “des del Consell Comarcal posarem a disposició tot el que puguem oferir per preservar la salut dels habitants de la comarca”.

Els cotxes s’han entregat aquest matí i estaran a disposició dels caps de l’Àrea Bàsica de Salut fins que duri l’estat d’alarma pel coronavirus.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies