Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2020 - EL SERVEI D'EMPRESA I EMPRENEDORIA ATÉN PROP DE 200 EMPRENEDORS DE LA COMARCA DURANT EL 2019

El Servei d'Empresa i Emprenedoria del Consell Comarcal atén prop de dos-cents emprenedors del Baix Empordà durant el 2019

Se'ls ofereix orientació professional dins l'emprenedoria, estudi de la viabilitat de projectes, elaboració de plans d'empresa, estudis de mercat, seguiment tècnic i formació gratuïta per tirar endavant qualsevol projecte.

El  Servei d'Empresa i Emprenedoria, que forma part de l'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, té per objectiu promoure el talent i incentivar la creació de noves empreses al territori i està a disposició de qualsevol persona del Baix Empordà. Un altre dels punts en què s'incideix especialment és la formació gratuïta i oberta a tothom. Per aquest motiu, durant tot l'any 2019 s'han promocionat un programa de formacions de diferents temàtiques que ha comptat amb la participació de més de 130 usuaris.

El conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Xavier Dilmé, considera "de vital importància fomentar l'autoocupació perquè és una inversió de futur, que si funciona ajuda a crear més ocupació. Per aquest motiu, és important l'acompanyament a aquesta persona que comença, aquest assessorament que ajudi a evitar possibles errors i agilitzar passos". En aquest sentit, Dilmé ha anunciat que el Consell concorrerà a la convocatòria de Catalunya Emprèn, convocada pel Departament d'Empresa i Coneixement de  la Generalitat, per poder continuar oferint aquest servei des del Baix Empordà.

Com a resultat d'incentivar l'autoocupació i l'emprenedoria al territori ja s'han creat diverses empreses, entre elles “El Ritual”, un bar situat a la Bisbal d'Empordà que ofereix una cuina inspirada en els pinxos del País Basc. En el següent vídeo, l’Ainara, emprenedora i propietària d'aquest bar ens explica la seva experiència amb el Servei d'Empresa i Emprenedoria:

https://youtu.be/usBekmWMmgo

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies