Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2019-EL CONSELL COMARCAL PRESENTA EL SERVEI D’ATENCIÓ INTEGRAL LGBTI ALS MUNICIPIS DE LA COMARCA

EL CONSELL COMARCAL PRESENTA EL SERVEI D’ATENCIÓ INTEGRAL LGBTI ALS MUNICIPIS DE LA COMARCA

El passat dimarts 10 de desembre es va presentar als municipis que conformen la comarca del Baix Empordà el SAI LGBTI, Servei d’Atenció Integral per a les persones LGBTI.

El SAI o Servei d’Atenció Integral és un servei públic comarcal en coordinació amb la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGBTI+ (lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals) del la Direcció General d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, que atén i assessora un ampli espectre de situacions relacionades amb l’afecte, la sexualitat i la identitat de gènere i per prevenir la LGBTIfòbia.

Els municipis de la comarca ja poden disposar d’un servei que es posa en funcionament per situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació amb aquest àmbit i per consolidar-se com un referent local LGBTI.

En el SAI LGBTI és on pivoten les polítiques públiques locals, promovent la formació dels treballadors/es públics i el disseny i la implementació de les accions oportunes pel desenvolupament de la llei 11/2014, per garantir els drets LGBTI i per erradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

El servei es centralitza a la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà, a l’edifici Tarongers de La Bisbal d’Empordà en un horari molt flexible per poder adaptar-se a les necessitats de les persones, tot i que també es podrà atendre els casos directament des del municipi de la persona, en cas que no fos possible el seu desplaçament.

L’acte, presidit pel president del Consell Comarcal el senyor Joan Loureiro i Valls i la consellera de Serveis Socials, la senyora Sílvia Romero Quesada, va estar impartit per la senyora Lluïsa Jiménez i Gusi, cap de l’Àrea per a la igualtat de tracte i no-discriminació de persones lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals (LGTB) de la Secretaria de Família del Departament de Benestar Social i Família i va tenir molt bona acollida entre tots i totes les assistents.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies