Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2018 - ESTRENEM NOU PORTAL WEB DE L'OFICINA JOVE

L’Oficina Jove està d’estrena i és que presenta el nou portal web www.bejove.cat, amb una imatge renovada, nous continguts i nous serveis juvenils per al Baix Empordà Jove.

Les novetats continuaran durant el 2019 i ara, coincidint amb el llançament de la nova eina online, l’Oficina Jove ha editat una Guia de Serveis per donar a conèixer els serveis juvenils adreçats als municipis, instituts, entitats i joves del Baix Empordà.

A més, posa a disposició dels professionals i de les entitats els materials i recursos editats fins ara i obre un espai de sol·licitud de serveis, recursos i publicacions segons les necessitats detectades al territori, i material de campanyes juvenils.

La nova pàgina pretén posar a disposició dels joves tota la informació juvenil de la comarca.  Si sou una administració o una entitat i voleu donar a conèixer un programa o una activitat contacteu amb l’Oficina Jove del Baix Empordà a oficinajove@baixemporda.cat.documents associats per descarregar
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies