Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE - 2017 - TURISTECH EMPORDÀ, EL PRIMER CONCURS D'INICIATIVES PEL SECTOR TURÍSTIC AL BAIX EMPORDÀ

Turistech Empordà, el primer concurs d’iniciatives innovadores pel sector turístic al Baix Empordà.

Els participants, durant dos dies, hauran de desenvolupar projectes per resoldre les problemàtiques del sector i els guanyadors rebran 2.000€.


Els dies 18 i 19 de desembre, el Consell Comarcal del Baix Empordà organitza el primer concurs d’iniciatives innovadores pel sector turístic. Les dues jornades es realitzaran al Silken Park Hotel San Jorge de Calonge i els participants podran participar en diferents dinàmiques, assistir a conferències d’especialistes i treballar en equip per generar idees de negoci innovadores.

Per participar en el concurs es poden inscriure persones emprenedores, empresàries o treballadores del sector turístic o tecnològic, així com, els assistents als cursos realitzats en el marc del projecte Check-out del Consell Comarcal del Baix Empordà.

En el marc del projecte Empordà Check-out, subvencionat pel Servei Públic Ocupació de Catalunya en el marc del programa Projectes innovadors i experimentals, s’han realitzar diferents accions amb l’objectiu de fomentar la qualificació de les persones i les empreses que par¬ticipen en el desenvolupament de l’activitat turística del Baix Empor¬dà per aquest motiu s’han organitzat formacions en accessibilitat, tecnologia Smart, creativitat i innovació, idiomes i gestió de xarxes socials.

El jurat, format per diferents experts dels sector turístic, de l’emprenedoria i de la innovació, haurà de valorar l’originalitat de les idees, la diferenciació, els aspectes innovadors i tecnològics incorporats, la viabilitat tecnològica i econòmica, l’escalabilitat i la coherència entre les idees i les necessitats reals del territori.

Hi hauran dues categories, el premi a la idea més disruptiva i el premi a la millor solució tecnològica. Els equips guanyadors seran premiats amb 1.000€ i amb l’assessorament per registrar la seva idea en l’oficina de patents i marques. El lliurament de premis serà el dia 19 de desembre a les 18h, amb el que finalitzarà l’esdeveniment i es podrà donar per conclòs el projecte Empordà Check-out.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies